Onze diensten

Autopoetsen

Na een poetsbeurt bij Auto Restyle Popping is uw auto weer in nieuwstaat.

Exterieur

Vooraf wordt de auto handmatig en grondig gewassen. Na het wassen word de auto gedroogd, zodat de krassen beter zichtbaar zijn om ze vervolgens te polijsten. Het voertuig wordt gepolijst met een hoogwaardig kwaliteitsproduct, om de krassen zo ver mogelijk weg te polijsten. Als dat gedaan is wordt de auto met hoogglans weer op glans gepolijst. Kunststofdelen van de auto en de banden worden weer op kleur gebracht. Desgewenst kan het complete motorcompartiment ontvet en behandeld worden met een glansmiddel wat ook vocht tegenhoudt. De velgen worden netjes schoongemaakt, zodat ze er weer als nieuw uit komen te zien. Tot slot worden de ramen schoongemaakt en wordt de auto handmatig in de wax gezet, voor een diepe glans en lange bescherming.

Interieur reinigen van uw auto

Het interieur wordt perfect gereinigd. Vlekken in de bekleding worden d.m.v. een dieptereiniging verwijderd. Lederen delen krijgen een grondige reinigingsbehandeling. Daarnaast worden het dashboard en de deurpanelen opgefrist. Ook de kofferbak wordt goed schoongemaakt. Na zorgvuldig stofzuigen en een grondige schoonmaak van de ruiten is uw interieur weer 100% schoon.

Complete reiniging van uw auto

Het exterieur van de auto wordt gepolijst en het gehele interieur wordt gecleaned. Voor meer details kijk onder het kopje exterieur of interieur.

Restyle

Uitdeuken zonder spuiten

Met deze methode kunt u kleine deukjes, parkeer- en hagelschades op een snelle, milieuvriendelijke en kostenbesparende manier laten herstellen, zonder dat er overgespoten hoeft te worden.

Met speciaal gereedschap zijn wij in staat om de deukjes er “uit te drukken”. Via de binnenzijde van de auto of van onder de motorkap proberen we deuk van de achterzijde te benaderen met de op maat uitgezochte gereedschappen. Hiermee wordt heel voorzichtig de deuk er uit gedrukt c.q. gewreven.

Met reflecterend licht kunnen wij precies beoordelen op welk moment de deuk eruit gedrukt is en of de gehele deuk verdwenen is.

Het lijkt zo simpel, maar deze techniek kan alleen door vakmensen met succes worden toegepast. Bij Auto Restyle Popping bent u hiervoor aan het juiste adres!
Kijk in de fotogallerij of kom een keer vrijblijvend langs en sta versteld…

Deze methode wordt onder andere aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen.

Meerdere voordelen van het systeem zijn: geen de- en montage van auto-onderdelen meer; geen kleur- en glansverschillen; deukjes achter verstevigingen kunnen ook verwijderd worden.

Glascoating

De optimale lakbescherming

Glascoating is een lakbescherming op basis van vloeibaar glas, het verdiept de kleur, verhoogt de glans en de waskrasbestendigheid t.o.v. niet-behandelde lak.

Waxoyl

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf.De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met Waxoyl bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken ontstaan en is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig.

Klik hier voor meer info

Overige diensten
  • Stickers en lijm verwijderen
  • Nare luchtjes verwijderen
  • Verfnevel en vliegroest verwijderen
  • Boomhars verwijderen
  • Leerverven
  • Complete reiniging bedrijfsauto’s (werkbusjes)